Industrijsko čišćenje

Industrijsko čišćenje

Važno je čistiti industrijske prostore i opremu na pravi način. Mi smo stručnjaci za industrijsko čišćenje jer već 20 godina proizvodimo vlastitu opremu za čišćenje suhim ledom. Poznajemo najbolje proizvode koji se koriste za različite vrste nečistoća, prašine, ostataka, prljavštine i znamo prave strategije koje se koriste za različite vrste industrijskih prostora i opreme.

Čišćenje suhim ledom

Čišćenje suhim ledom

Čišćenje suhim ledom oblik je čišćenja u kojem se peleti suhog leda pri velikim brzinama usmjeravaju prema zagađenoj površini. To je proces sličan pjeskarenju staklom, pijeskom, plastikom i slično. Razlika je u tome što čišćenje suhim ledom nije abrazivno, ne provodi električnu energiju, nije zapaljivo niti otrovno. Ne stvara sekundarni ni kemijski otpad, a oprema se može čistiti na licu mjesta tijekom rada. Čišćenje suhim ledom je ekološki prihvatljiva metoda čišćenja.

Čišćenje pod visokim pritiskom

Čišćenje pod visokim pritiskom

Tvrtka Hladni Val ima iskustvo i stručno znanje za pružanje vrhunskih komercijalnih i industrijskih usluga čišćenja za planirano vanjsko održavanje i projekte čišćenja najzahtjevnijih postrojenja, struktura, restauriranja i uklanjanja grafita. Pranje pod pritiskom je metoda pripreme površine korištena za čišćenje podloga prije bojanja ili pranje pod visokim pritiskom kojim se boja potpuno uklanja s površine. Može se koristiti za čišćenje stare, oljuštene boje koja nije dobro vezana za podlogu, prljavštine, ili za uklanjanje teških ulja i masti.


Slobodno nas kontaktirajte

Ukoliko imate pitanja, tražite savjet, želite dogovoriti demo prezentaciju stroja ili nemožete pronaći odgovarajući proizvod.

Kontakt

Ostale usluge

Kolačići nam pomažu u pružanju naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na korištenje kolačića.